Gerucht: Devil May Cry 5 in ontwikkeling?

Er gingen al meerdere geruchten de ronde dat Devil May Cry 5 in ontwikkeling is, maar een aankondiging lijkt nog ver weg. Toch komt die steeds iets dichter bij. Het lijkt er namelijk op dat we nu dan toch echt een bevestiging hebben gekregen.

Keiji Inafune van Capcom liet namelijk tijdens een interview met de Spaanse Website 3D Juegos weten dat Capcom meer Westerse gamers wil trekken. Capcom wil namelijk dat de verkoopcijfers van de serie gaat stijgen in het westen.

Devil May Cry 5 is a game that, when started development, this will change a lot in relation to the above. The reason is that, despite the franchise has some very loyal followers, their sales are not particularly high, especially overseas.

Het ziet er dus naar uit dat Devil May Cry 5 al in ontwikkeling is. We zullen echter moeten wachten tot de officiële aankondiging om er honderd procent zeker van te zijn dat deeltje 5 er aan zit te komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?