Gerucht: Devil May Cry 5 in ontwikkeling

Er gaat weer een nieuw gerucht rond. Volgens de laatste editie van het blad Game Informer komt er namelijk een vijfde deel binnen de Devil May Cry-serie. Capcom zou studio Ninja Theory opdracht hebben gegeven om Devil May Cry 5 te ontwikkelen.

Loose Talk has learned that Enslaved isn't the only game Ninja Theory is working on-we've heard that the Cambridge, England developer is being tapped for the next Devil May Cry.

Capcom heeft echter nog niets bevestigd. Het is dus nog maar de vraag of Ninja Theory daadwerkelijk bezig is met Devil May Cry 5.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?