Gerucht: Demo Splinter Cell: Conviction komt donderdag

Afgelopen zaterdag meldden we al dat Ubisoft binnenkort met een demo van Splinter Cell: Conviction komt, maar wanneer, dat weten we tot op de dag van vandaag nog steeds niet.

Nu doen geruchten de ronde dat de demo van Splinter Cell: Conviction aanstaande donderdag gaat verschijnen. Ubisoft heeft nog niets bevestigd, maar de kans lijkt erg groot dat we niet lang meer hoeven te wachten om met de demo aan de slag kunnen gaan.

De game moet op 15 april verschijnen op de pc en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?