Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Death Stranding
  • ONTWIKKELAAR Kojima Productions
  • RELEASEDATUM 8 november 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Death Stranding verschijnt juni 2019 in de schappen

Het ziet er naar uit dat we halverwege 2019 ons kunnen gaan vermaken met Death Stranding. De nieuwe Hideo Kojima-game zou volgens een Canadese Walmart een releasedatum in juni van het komende jaar hebben.

Het komt weleens voor dat websites alvast de nieuwste games op hun website zetten met een tijdelijke datum, zodat consumenten de game alvast kunnen pre-orderen. Toch is het bij de Canadese Walmart al eerder voorgekomen dat er een datum gelekt is voordat dit officieel bekendgemaakt werd door de uitgever. Rage 2 was nog niet voorzien van een releasedatum of men kon deze al aanschaffen op de datum dat het uit zou komen. Death Stranding is de nieuwe grote game van Hideo Kojima, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Norman Reedus.

Walmart1

Als we de website van de Canadese Walmart mogen geloven, dan staat Death Stranding gepland voor een release van 30 juni 2019 voor de PlayStation 4.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?