Gerucht: Death Stranding verschijnt juni 2019 in de schappen

Geplaatst:
Aangepast: 31 maart 2024 16:52

Het ziet er naar uit dat we halverwege 2019 ons kunnen gaan vermaken met Death Stranding. De nieuwe Hideo Kojima-game zou volgens een Canadese Walmart een releasedatum in juni van het komende jaar hebben.

Het komt weleens voor dat websites alvast de nieuwste games op hun website zetten met een tijdelijke datum, zodat consumenten de game alvast kunnen pre-orderen. Toch is het bij de Canadese Walmart al eerder voorgekomen dat er een datum gelekt is voordat dit officieel bekendgemaakt werd door de uitgever. Rage 2 was nog niet voorzien van een releasedatum of men kon deze al aanschaffen op de datum dat het uit zou komen. Death Stranding is de nieuwe grote game van Hideo Kojima, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Norman Reedus.

Death Stranding PS41

Als we de website van de Canadese Walmart mogen geloven, dan staat Death Stranding gepland voor een release van 30 juni 2019 voor de PlayStation 4.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord