Gerucht: Dead Space in 2010?

Dead Space is een game die je bij voorkeur in het donker speelt met het geluid hard. EA wist met deze game al eerder een zeer degelijke horrorgame te creëren die het zeer goed deed aan de kassa's.

Nu had Dead Space een open einde, dus dat er een vervolg (eh.. Fifa anyone?) zou komen uit de koker van EA, die conclusie kon een bromvlieg in coma nog trekken. In 2010 moet het vervolg verschijnen volgens de site van Reuters, op hun site staat het volgende:

Electronic Arts has a pair of horror offerings for gamers. The publisher recently shipped Dead Space: Extraction for Wii, which is a prequel to last fall's Xbox 360, PlayStation 3 and PC hit. Dead Space 2 is in development for next year.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?