Gerucht: Dead Space: Extraction voor PSN en XLA?

Dead Space: Extraction verscheen exclusief voor de Nintendo Wii. Hoewel de game lovende recensies kreeg, werd de game weinig verkocht.

Nu gaan de geruchten dat Electronic Arts Dead Space: Extraction gaat uitbrengen voor Xbox Live Arcade en PlayStation Network. De besturing zal dan werken met Project Natal en PlayStation Move.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?