Gerucht: Dataminers vinden DLC voor Fire Emblem: Three Houses

Geplaatst:

Dataminers hebben mogelijk nieuwe DLC gevonden voor Fire Emblem: Three Houses. Een van de hackers heeft de vondst gedeeld met een video op zijn YouTube-kanaal.

Het gaat om nieuwe fighters die misschien als DLC naar Fire Emblem: Three Houses komen. Een van de hackers onder de naam DeathChaos deelde op zijn YouTube-kanaal wat hij en zijn team gevonden hadden in de data van de nieuwe Fire Emblem game. In de video komt naar voren dat je met sommige niet bespeelbare personages met hacken gewoon kan spelen. Een aantal van deze karakters zijn: Jeralt, Anna en Sothis. Vooral Sothis is interessant want die heeft zelfs dialoog tijdens het vechten, terwijl de andere personages in de video gewoon stil zijn. Je kan de volledige video van DeathChaos hieronder bekijken.

Of dit om mogelijke DLC of verwijderde content gaat is nog niet met alle zekerheid te zeggen. Fire Emblem: Three Houses is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem: Three Houses

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 juli 2019

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord