Gerucht: Datamine suggereert nieuwe opties Animal Crossing

Geplaatst:
Aangepast: 21 april 2020 11:59

Een recente datamine suggereert dat Nintendo diverse toekomstige updates voor Animal Crossing: New Horizons op de agenda heeft staan. Een nieuwe datamine door Ninji biedt meer inzicht op toekomstige content voor de populaire game.

Echt een verrassing dat er updates onderweg zijn naar de succesvolle game van de Japanse gamegigant is het niet. Een recent uitgevoerde datamine door een persoon genaamd Ninji duidt er op dat kunstdealer Redd mogelijk terugkeert op een schip, die aanmeert aan het 'geheime strand' van alle spelers. Daarnaast gaat koken wellicht bij de dagelijkse praktijk horen in de game, en krijgt het al gigantische museum een extra uitbreiding. Voor de spelers met groene vingers is er ook goed nieuws; de datamine suggereert dat groente verbouwen en oogsten ook mogelijk wordt.

Al het bovenstaande mag nog met een korreltje zout genomen worden, aangezien het niet duidelijk is in hoeverre de bovengenoemde opties daadwerkelijk in de game verschijnen. De Animal Crossing-franchise heeft nog niks bevestigd, noch ontkracht.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord