Need for Speed Underground
  • ONTWIKKELAAR EA Black Box
  • EERSTE RELEASEDATUM 28 november 2003
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Criterion werkt aan remake Need for Speed: Underground

Volgens een gerucht werken Electronic Arts en ontwikkelaar Criterion aan een remake van Need for Speed: Underground.

Het logo dat hieronder te bekijken is werd door een anonieme bron naar de website EGM gestuurd. Volgens de bron speelt de game zich af in een nieuwe versie van Bayview City uit Need for Speed: Underground 2.

Het vreemde is wel dat er bekende gebouwen uit Londen in het logo staan en het Colosseum er zelfs twee keer in voor komt. Het is dus nog maar de vraag of de remake echt in ontwikkeling is bij Criterion of dat dit een gevalletje Photoshop is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?