Gerucht: Crash Team Racing wordt aangekondigd op Game Awards

Geplaatst: 5 december 2018 10:10

Crash Team Racing wordt aangekondigd op de aankomende Game Awards. Tenminste, zo lijkt het na een post van PlayStation Access presentatrice, Hollie Bennett. De populaire kartracer heeft lang op zich laten wachten, maar het lijkt nu toch werkelijkheid te worden.

Eerder deze week verscheen al de aankondiging dat er wat games voorbij zouden komen op de Game Awards die morgen van start gaat. Hollie Bennett zet dat wat extra kracht bij, want die plaatste een mysterieuze foto op Twitter met de aankondiging "Sliding into the Game Awards on 6/12...". Op de foto zien we een paar Crash-gekleurde dobbelstenen die je aan je achteruitkijkspiegel in de auto hangt. De optelsom is dan ook snel gemaakt. Geen zorgen, (over)morgen weten we meer. De Game Awards gaat namelijk op 7 december 2:30 a.m. CET (om maar even precies te zijn) van start!

Bron: Eurogamer
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord