Gerucht: Crash Team Racing wordt aangekondigd op Game Awards

Crash Team Racing wordt aangekondigd op de aankomende Game Awards. Tenminste, zo lijkt het na een post van PlayStation Access presentatrice, Hollie Bennett. De populaire kartracer heeft lang op zich laten wachten, maar het lijkt nu toch werkelijkheid te worden.

Eerder deze week verscheen al de aankondiging dat er wat games voorbij zouden komen op de Game Awards die morgen van start gaat. Hollie Bennett zet dat wat extra kracht bij, want die plaatste een mysterieuze foto op Twitter met de aankondiging "Sliding into the Game Awards on 6/12...". Op de foto zien we een paar Crash-gekleurde dobbelstenen die je aan je achteruitkijkspiegel in de auto hangt. De optelsom is dan ook snel gemaakt. Geen zorgen, (over)morgen weten we meer. De Game Awards gaat namelijk op 7 december 2:30 a.m. CET (om maar even precies te zijn) van start!

BRON Eurogamer

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?