Gerucht: Crash Bandicoot 4: It's About Time komt naar Switch

Geplaatst: 12 augustus 2020 10:35
Aangepast: 12 augustus 2020 10:35

Het ziet ernaar uit dat Crash Bandicoot 4: It's About Time ook naar de Nintendo Switch komt. Deze informatie werd gelekt via de website van de game zelf.

Vorige week werden er tijdens Sony PlayStation's State of Play nog nieuwe beelden van Crash Bandicoot 4: It's About Time getoond. De PlayStation is echter niet de enige console waar de game over een kleine anderhalve maand op verschijnt. Naast de PlayStation 4 en Xbox One schijnt de game ook nog de Nintendo Switch aan te doen. Twitteraar @SunwerPrower heeft namelijk in de broncode van de officiële website van de game een stukje code gevonden die erop wijst dat de game straks inderdaad ook naar de console van Nintendo komt. Wanneer je de website namelijk normaal bekijkt, dan zie je dat de game enkel te koop is voor de PlayStation 4 en Xbox One. In de broncode is echter wel een stukje Javascript-code te vinden waarmee de game ook te bestellen is voor de Nintendo Switch. Dit script staat nog niet live en is dus echt alleen te vinden wanneer je de broncode inspecteert. Dit hoeft natuurlijk niet per se te betekenen dat er ook daadwerkelijk een Switch release komt. Activision en Nintendo hebben in ieder geval nog niets officieel bekendgemaakt.

Crash Bandicoot 4: It's About Time verschijnt 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One. Wellicht volgt er ook een Nintendo Switch release.

Bron: Twitter @SunwerPrower
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord