Gerucht: Command & Conquer 4 wordt laatste deel

Volgens verschillende geruchten op het internet is de vierde en laatste game in de Command & Conquer franchise in ontwikkeling bij Electronic Arts. Als de geruchten waar blijken te zijn, wordt deze nieuwe game een afsluiting van vijftien jaar C&C.

Command & Conquer 4 allows C&C fans to finally experience the epic conclusion to the 15-year Tiberium saga with innovative RPG-like player progression, persistent in both single player and multiplayer modes, co-op play, and new stylized, live-action cinematics.

Electronic Arts zelf wil nog niets loslaten over een mogelijk nieuwe C&C-game, maar de geruchten zullen veel gamersharten alvast sneller doen kloppen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?