Gerucht: Codemasters straks in handen van Warner Bros.?

Al eerder was Eidos het doel voor Warner Bros. Interactive om overgenomen te worden. Helaas voor hun was Square Enix net wat vlugger en kaapte deze uitgever voor hun neus weg.

Warner Bros. heeft echter nog meer troeven in handen, ze hebben nu hun pijlen gericht op Codemasters; die staat al enige tijd te koop. Zo wil Warner Bros. nog betere games gaan maken en groeien qua marktpositie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?