Call of the Sea

  • Ontwikkelaar Out of the Blue
  • Eerste releasedatum 8 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Puzzel
  • Gameliner score

Gerucht: Call of the Sea komt naar PlayStation

Het lijkt erop dat Call of the Sea niet langer exclusief blijft voor de consoles van Microsoft. Er gaan namelijk geruchten rond dat de game binnenkort debuteert op de PlayStation.

Toen Call of the Sea in de zomer het eerst werd aangekondigd, trok de relatief kleinschalige game grootschalige aandacht omdat het een van de eerste Xbox-exclusives was, waarvan werd bevestigd dat het naar de Series X zou komen. Developer Out of the Blue liet onlangs doorschemeren dat het op Lovecraft geïnspireerde avontuur binnenkort niet langer exclusief zal zijn voor de platforms van Microsoft. Voor wie niet bekend is met de game: Call of the Sea is een puzzle adventure game en tevens de debuuttitel van de Spaanse ontwikkelaar Out of the Blue. De game verscheen in december 2020 en werd positief ontvangen door de industrie. Critici prezen het intrigerende verhaal en het over het algemeen slimme puzzelontwerp.

Call of the Sea is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

BRON Call of the Sea

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?