Gerucht: Call of the Sea komt naar PlayStation

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2021 21:04

Het lijkt erop dat Call of the Sea niet langer exclusief blijft voor de consoles van Microsoft. Er gaan namelijk geruchten rond dat de game binnenkort debuteert op de PlayStation.

Toen Call of the Sea in de zomer het eerst werd aangekondigd, trok de relatief kleinschalige game grootschalige aandacht omdat het een van de eerste Xbox-exclusives was, waarvan werd bevestigd dat het naar de Series X zou komen. Developer Out of the Blue liet onlangs doorschemeren dat het op Lovecraft geïnspireerde avontuur binnenkort niet langer exclusief zal zijn voor de platforms van Microsoft. Voor wie niet bekend is met de game: Call of the Sea is een puzzle adventure game en tevens de debuuttitel van de Spaanse ontwikkelaar Out of the Blue. De game verscheen in december 2020 en werd positief ontvangen door de industrie. Critici prezen het intrigerende verhaal en het over het algemeen slimme puzzelontwerp.

Call of the Sea is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Call of the Sea

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of the Sea

Series

-

Uitgever

Raw Fury

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2020

Ontwikkelaar

Out of the Blue

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord