Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Gerucht: Call of Duty: Warzone krijgt duo matchmaking en nieuwe modi

Er zijn nieuwe geruchten ontstaan over Call of Duty: Warzone. Aan het hoofd van de geruchten staan de dataminers die nieuwe matchmaking mogelijkheden en modi hebben ontdekt.

In de gratis battle royale game heb je al de mogelijkheid om met meerdere spelers in een team te spelen, tenzij je liever alleen speelt. Dit beperkte zich echter alleen tot drietallen. Dataminers hebben nu ontdekt dat in de toekomst spelers ook duo's of viertallen kunnen vormen. Het doel blijft om als laatste team over te blijven op de map. Naast het gerucht over de matchmaking komen er ook tijdelijke nieuwe modi naar Call of Duty: Warzone. Een van de voorbeelden is de Shotty Snipers, waar spelers alleen shotguns en snipers kunnen gebruiken.

cod warzone 1

Call of Duty: Warzone heeft momenteel al vijftien miljoen spelers en om zowel nieuwe als oude spelers tevreden te houden is het toevoegen van grotere squads en tijdelijke modi geen verkeerde zet. Of dit ook het echt het geval is en wanneer het officieel aangekondigd wordt is nog niet bekend.

Call of Duty: Warzone is gratis te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?