Gerucht: Call of Duty: Warzone krijgt duo matchmaking en nieuwe modi

Geplaatst:
Aangepast: 5 april 2020 20:57

Er zijn nieuwe geruchten ontstaan over Call of Duty: Warzone. Aan het hoofd van de geruchten staan de dataminers die nieuwe matchmaking mogelijkheden en modi hebben ontdekt.

In de gratis battle royale game heb je al de mogelijkheid om met meerdere spelers in een team te spelen, tenzij je liever alleen speelt. Dit beperkte zich echter alleen tot drietallen. Dataminers hebben nu ontdekt dat in de toekomst spelers ook duo's of viertallen kunnen vormen. Het doel blijft om als laatste team over te blijven op de map. Naast het gerucht over de matchmaking komen er ook tijdelijke nieuwe modi naar Call of Duty: Warzone. Een van de voorbeelden is de Shotty Snipers, waar spelers alleen shotguns en snipers kunnen gebruiken.

Call of Duty: Warzone heeft momenteel al vijftien miljoen spelers en om zowel nieuwe als oude spelers tevreden te houden is het toevoegen van grotere squads en tijdelijke modi geen verkeerde zet. Of dit ook het echt het geval is en wanneer het officieel aangekondigd wordt is nog niet bekend.

Call of Duty: Warzone is gratis te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Destructoid

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord