Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare Remastered waarschijnlijk los te koop

Call of Duty: Modern Warfare Remastered wordt waarschijnlijk los te koop aangeboden. De game verscheen op de streaming site Gamefly voor PlayStation 4 als Xbox One op respectievelijk 20 juni en 20 juli doordat Sony voorrang heeft. Ondertussen is deze ook weer verwijderd maar gelukkig hebben wij er nog een screen van. Of het waar is dat de game ook losstaand verkrijgbaar gaat worden, moet worden afgewacht.

onbekend

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is nu verkrijgbaar als onderdeel van de premium editie van Call of Duty: Infinite Warfare.

BRON VG24/7

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?