Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt toch Battle Royale-modus

Infinity Ward heeft het nog niet specifiek bevestigd of ontkend, maar het ziet ernaar uit dat Call of Duty: Modern Warfare toch een Battle Royale-modus krijgt.

Ontwikkelaar Infinity Ward is tot nu toe erg stil geweest rondom het vraagstuk of Call of Duty: Modern Warfare nu wel of geen Battle Royale-modus krijgt. Aanvankelijk werd gedacht dat deze populaire modus toch uit de remake gaat ontbreken. Gamesite VGSources is met de bèta van Call of Duty: Modern Warfare aan de slag gegaan en heeft even flink in de code van de game zitten spitten. In deze code zijn wel veertig verschillende multiplayer-modi gevonden. Een daarvan schijnt een Battle Royale-modus te zijn met de beschrijving "Eliminate everyone. Survive." Dat er een Battle Royale-modus naar Modern Warfare komt, lijkt dus evident. De vraag is alleen hoe deze eruit gaat zien en wanneer deze naar de game komt. YouTuber LongSensation, die de komst van Modern Warfare een geruime tijd voor de aankondiging heeft gelekt, voorspelde dat de Battle Royale-modus in een gratis update in 2020 aan de game wordt toegevoegd. Het is dus nog even afwachten tot Infinity Ward zelf met een bevestiging komt.

Call of Duty Modern Warfare6

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON VGSources

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?