Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt toch Battle Royale-modus

Geplaatst:
Aangepast: 7 oktober 2019 11:21

Infinity Ward heeft het nog niet specifiek bevestigd of ontkend, maar het ziet ernaar uit dat Call of Duty: Modern Warfare toch een Battle Royale-modus krijgt.

Ontwikkelaar Infinity Ward is tot nu toe erg stil geweest rondom het vraagstuk of Call of Duty: Modern Warfare nu wel of geen Battle Royale-modus krijgt. Aanvankelijk werd gedacht dat deze populaire modus toch uit de remake gaat ontbreken. Gamesite VGSources is met de bèta van Call of Duty: Modern Warfare aan de slag gegaan en heeft even flink in de code van de game zitten spitten. In deze code zijn wel veertig verschillende multiplayer-modi gevonden. Een daarvan schijnt een Battle Royale-modus te zijn met de beschrijving "Eliminate everyone. Survive." Dat er een Battle Royale-modus naar Modern Warfare komt, lijkt dus evident. De vraag is alleen hoe deze eruit gaat zien en wanneer deze naar de game komt. YouTuber LongSensation, die de komst van Modern Warfare een geruime tijd voor de aankondiging heeft gelekt, voorspelde dat de Battle Royale-modus in een gratis update in 2020 aan de game wordt toegevoegd. Het is dus nog even afwachten tot Infinity Ward zelf met een bevestiging komt.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VGSources
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord