Gerucht: Call of Duty: Modern Warfare krijgt battle royale-modus

Geplaatst:
Aangepast: 10 augustus 2019 15:44

Over een tweetal maanden kunnen liefhebbers van shooters aan de slag met Call of Duty: Modern Warfare. Er is al veel informatie naar buiten gekomen, maar omtrent een eventuele battle royale-modus was het nog er stil. Tot nu.

YouTuber LongSensation is namelijk op Twitter uit de school geklapt over een battle royale-modus voor Call of Duty: Modern Warfare. Activision heeft een vergelijkbaar scenario voor handen als Electronic Arts dat vorig jaar met Battlefield V had. De battle royale-modus van Battlefield V verscheen namelijk ook pas later nadat de game zelf al uit was. Of de bron serieus genomen moet worden moet natuurlijk nog blijken, maar eerder verklapte hij al dat de titel van deze nieuwe iteratie Call of Duty: Modern Warfare is, voordat dat naar buiten was gekomen. Art Director Joel Emslie werd met de vraag over een eventuele battle royale-modus geconfronteerd en reageerde daar bevestigend noch ontkennend op. Dat zien we vanzelf, zei hij.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Als het gerucht klopt volgt de battle royale-modus in het eerste kwartaal van 2020.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord