Gerucht: Call of Duty: Black Ops komt naar iPhone

Uit een bron, welke waarschijnlijk betrouwbaar is, aangezien deze dicht bij de uitgever zelf zit, hebben wij het volgende vernomen.

Call of Duty: Black Ops zal naast een PlayStation 3, Xbox 360, pc en Wii-versie ook een iPhone/iPod versie krijgen. Een iPad versie is nog niks over gezegd. Deze versie zal door een andere ontwikkelaar dan Treyarch worden gemaakt en moet rond november in de Apple App Store verschijnen.

Verdere informatie over welke ontwikkelaar deze versies zal ontwikkelen is nog niet bekend. Het is goed mogelijk dat deze versies nog bekend zullen worden gemaakt, ditzelfde gebeurde ook bij de Wii versie van deze game, welke later pas bekend werd gemaakt.

Ondertussen wachten wij op een officiële bevestiging van uitgever Activision zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?