Gerucht: Call of Duty 2021 wordt volgende week onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2021 13:49

De onthulling van Call of Duty 2021 is dichterbij dan we wellicht denken. Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde tweet van het kanaal NEXTGEN_ishere en later op ModernWarzone.

Call of Duty 2021, dat momenteel schuilgaat onder de codenaam Call of Duty: Vanguard, wordt waarschijnlijk volgende week onthuld tijdens een nieuwe State of Play van Sony. Dit werd bekendgemaakt in een inmiddels verwijderde tweet. De tweet is verwijderd vanwege schending van het DMCA, maar het internet vergeet niets. Meerdere bronnen hebben het nieuws bevestigd, maar afgezien van het offline halen van tweets heeft Activision zelf nog niets bekendgemaakt. Onder meer Tom Henderson, die meestal goed geïnformeerd is, bevestigt van meerdere bronnen te hebben vernomen dat het embargo van Call of Duty afloopt op 19 augustus. En laat dat nou net de vermeende datum zijn waarop er een nieuwe State of Play gepland staat. In de welbekende CoD-roulatie is het momenteel Sledgehammer Games dat Call of Duty 2021 voor zijn rekening neemt. Eerder dit jaar haalde Activision Blizzard nog Johanna Faries binnen als directrice van de Call of Duty-franchise.

Zowel de State of Play van Sony als de onthulling van Call of Duty 2021 zijn nog niet officieel. Maar waar rook is, is meestal ook een behoorlijk vuurtje aan het ontstaan.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 november 2021

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord