Gerucht: Bullfrog studios games verschijnen opnieuw

Sommige zullen Bullfrog studios misschien niet kennen. Bullfrog werd namelijk in 1995 overgenomen door Electronic Arts en verdween na enkele klassiekers als Theme Hospital en Dungeon Keeper van de aardbodem.

De games van Bullfrog studios keren echter weer terug. De baas van EA Bright Light, Harvey Elliot, meldt namelijk dat het inderdaad goed mogelijk is om in de toekomst de games van Bullfrog studios opnieuw uit te brengen.

Harvey Elliot:

I'm going to look at them at some point, I think there's an opportunity to bring those back in the future, but only if it's right for the time and not just a 'remake' or something. We'd need to do it in a way that's true to the original values, but would still make a great game today.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?