Gerucht: Breath of the Wild 2 op de planning voor Q2 2021

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2021 09:23

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 staat op de planning voor het tweede kwartaal van 2021, aldus een retailer uit Oostenrijk.

Een winkel in Oostenrijk genaamd Gameware gaat ervan uit dat het tweede deel van Breath of the Wild in 2021 nog gaat verschijnen. Gameware heeft in het verleden de releasedatum van Kingdom Hearts: Melody of Memory juist voorspeld, maar het is op dit moment niet duidelijk of de releasedwindow op hun website een foutje is, of echt een voorspelling. Nintendo had in 2020 wel de neiging om game trailers van een grote game online te zetten en slechts een paar maanden later de gehele game uit te brengen. Het is dus mogelijk dat Nintendo dit jaar hetzelfde gaat doen.

Volgens deze Oostenrijkse retailer zouden we over een paar maanden dus al aan de slag kunnen met Breath of the Wild 2.

Bron: GoNintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord