Red Dead Redemption

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 21 mei 2010
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Gerucht: Brad Pitt in Red Dead Redemption film?

Voor de fans van Red Dead Redemption is er goed nieuws. Het blijkt dat Rockstar Games bezig is met een film gebaseerd op dit succesvol spel. Brad Pitt, die iedereen wel kent uit verschillende bekende films, zal mogelijk de hoofdrol op zich nemen als John Marston.

De film zal zich net zoals het spel afspelen in het begin van de 20e eeuw. Of de film werkelijk ontwikkeld zal worden is nog niet zeker. Wel zou dit geen verrassing zijn aangezien het spel na een maand 5 miljoen keer over de toonbank ging.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?