Gerucht: Bluepoint wordt ook lid van PlayStation Studios

Geplaatst: 30 juni 2021 11:30
Aangepast: 30 juni 2021 11:30

Het lijkt erop dat Bluepoint Games ook lid wordt van PlayStation Studios. Dit blijkt uit een inmiddels verwijderde tweet.

Gisteren werd onthuld dat Housemarque lid is geworden van PlayStation Studios. Het nieuws dat de ontwikkelaar van Returnal bij het nieuwe merk van Sony PlayStation hoort, werd onthuld middels een tweet. Nu lijkt het erop dat de originele tweet over dit nieuws die is geplaatst door PlayStation Japan een onthulling doet over een andere studio. Twitteraar Nibel vond namelijk dat de originele tweet van PlayStation Japan, die inmiddels verwijderd is, een afbeelding bevatte waarop te zien was dat niet Housemarque, maar Bluepoint Games aan PlayStation Studios wordt toegevoegd. Bluepoint Games kennen we van onder andere van de PlayStation 5 remaster van Demon's Souls.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat PlayStation Studios wordt uitgebreid met zowel Housemarque als Bluepoint Games.

Bron: Twitter @Nibellion
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Demon's Souls

Series

Dark Souls

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasedatum

19 november 2020

Ontwikkelaar

Blue Point Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord