Demon's Souls

  • Ontwikkelaar Blue Point Games
  • Eerste releasedatum 19 november 2020
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Bluepoint wordt ook lid van PlayStation Studios

Het lijkt erop dat Bluepoint Games ook lid wordt van PlayStation Studios. Dit blijkt uit een inmiddels verwijderde tweet.

Gisteren werd onthuld dat Housemarque lid is geworden van PlayStation Studios. Het nieuws dat de ontwikkelaar van Returnal bij het nieuwe merk van Sony PlayStation hoort, werd onthuld middels een tweet. Nu lijkt het erop dat de originele tweet over dit nieuws die is geplaatst door PlayStation Japan een onthulling doet over een andere studio. Twitteraar Nibel vond namelijk dat de originele tweet van PlayStation Japan, die inmiddels verwijderd is, een afbeelding bevatte waarop te zien was dat niet Housemarque, maar Bluepoint Games aan PlayStation Studios wordt toegevoegd. Bluepoint Games kennen we van onder andere van de PlayStation 5 remaster van Demon's Souls.

Het is nog niet officieel bevestigd, maar het lijkt erop dat PlayStation Studios wordt uitgebreid met zowel Housemarque als Bluepoint Games.

BRON Twitter @Nibellion

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?