Gerucht: Bloodborne Remastered mogelijk gelekt

Geplaatst: 18 september 2020 09:06
Aangepast: 18 september 2020 09:53

Bloodborne Remastered is mogelijk gelekt door de Franse verkoper Fnac. De game staat bij hen namelijk in een lijst voor aankomende games voor de PlayStation 5.

Fnac lekte eerder ook al de releasedatum voor de start van het pre-orderen van de PlayStation 5. En die datum klopte, wat deze informatie ook een stuk aannemelijker maakt. Maar het zou natuurlijk ook een foutje kunnen zijn, of een verwachting van de verkoper op basis van geruchten over een Bloodborne remake. De verkoper geeft ook aan dat de game niet exclusief is voor de PS5, wat inderdaad klopt met eerdere geruchten. De game zou namelijk ook naar de PC komen. Iets dat dit gerucht minder geloofwaardig maakt, is dat Sony Bloodborne noemde als één van de titels van de PS4 die naar de PlayStation Plus Collection op de PS5 gaat komen. Dit onthulde ze tijdens de PS5 Showcase. Tijdens die onthulling waren er geen hints die wezen op een remaster. Tijdens het PS5 evenement werden er ook nieuwe beelden vrijgegeven van Demon Souls.

onbekend

Mocht dit gerucht waar zijn, dan horen we over een tijd vast meer over een releasedatum.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Bloodborne

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4

Releasedatum

25 maart 2015

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord