Bloodborne

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score

Gerucht: Bloodborne krijgt pc release

Het ziet ernaar uit dat Bloodborne een pc release krijgt. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven.

Er gaat een gerucht rond dat de PlayStation exclusive Bloodborne naar de pc komt. Deze geruchten komen van de gamesite RespawnFirst, die claimen dat een "industry insider" hen heeft verteld dat Bloodborne momenteel in ontwikkeling is voor de pc. Daarnaast vertelt deze insider ook dat andere PlayStation exclusives hun exclusiviteit gaan verliezen. Eerder dit jaar verscheen Horizon Zero Dawn al op de pc en krijgt deze zomer ook Death Stranding een pc release. Sony heeft zelf nog niets losgelaten over een mogelijke pc release van Bloodborne. Volgens de leaker kan het zelfs tien maanden tot een jaar duren voordat de aankondiging er komt, dus het is voor nu nog even afwachten.

Bloodborne

Bloodborne is momenteel exclusief te spelen op de PlayStation 4. Zou jij een pc-versie willen spelen?

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?