Gerucht: BioShock 2 MMO in de maak?

Er gingen al eerder geruchten dat 2K Games met een MMO gebaseerd op de BioShock setting op de proppen zou komen. Deze geruchten beginnen echter steeds hardnekkiger te worden. Volgens bronnen zou 2K Games naast de nieuwe Xcom game bezig zijn met dit grootse project.

De BioShock setting, waarin af word gedaald naar de grimmige onderwaterwereld van Rapture, zou zich erg goed lenen voor een MMO. Zou jij zo'n game gaan spelen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?