Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Bezoek E3 via je Xbox 360

Voor vele gamers is een bezoek aan de E3 vrijwel onmogelijk vanwege de enorme afstand, maar daar komt mogelijk veranderd. Microsoft wil de E3 namelijk naar je huiskamer brengen via de Xbox 360.

Imagine that interactive, online versions of E3, BlizzCon, GamesCon, ComicCon and every other major video game convention were made available through Xbox Live.

Microsoft wil ervoor zorgen dat je met je eigen Avatar virtueel over een beurs kan lopen. Zo kun je video's bekijken bij stands van verschillende bedrijven, interviews met ontwikkelaars aanhoren en indien mogelijk zelfs demo's en bèta's spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?