Gerucht: Beyond Good & Evil 2 stopgezet

De ontwikkeling van de game Beyond Good & Evil 2 is stopgezet. Dit is echter nog niet officieel bevestigd, maar volgens Gamersyde heeft een betrouwbare bron bekendgemaakt dat de game niet meer in ontwikkeling is.

Het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat de ontwikkeling daadwerkelijk is stilgelegd. Eerder maakte de directeur van de Amerikaanse divisie van Ubisoft, Lauren Detoc, namelijk bekend dat er wel werd gewerkt aan de game, maar dat het nog niet zeker was of de game ook zal verschijnen.

Of we de game alsnog zien verschijnen zullen we dus moeten afwachten. Houdt Gameliner daarom goed in de gaten voor meer info.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?