Gerucht: Beyond Good & Evil 2 in de prullenbak?

Volgens de Franse website Woot Gaming heeft ontwikkelaar Michel Ancel Ubisoft verlaten om voor zichzelf een nieuwe studio te beginnen.

Door deze gebeurtenis lijkt het alsof de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 nu niet meer doorgaat. Onderstaande trailer, uitgekomen in 2008, is het enige wat we tot nu toe nog hebben gezien.

Zowel Ubisoft als Ancel hebben nog niet gereageerd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?