Gerucht: Betaalmodel voor onlinemodus Black Ops?

Activision denkt al langer over het idee om mensen te laten bètalen om online te gamen. Dit doet de uitgever waarschijnlijk om verloren geld te krijgen van de tweedehands verkoop. Daarnaast ziet Activision ook hoe ver je fans kunt laten gaan voor hun favoriete game. Normaal kost een map pack een tientje. Bij Modern Warfare 2 kost een map pack 15 euro.

MCV komt met het gerucht dat Call of Duty: Black Ops waarschijnlijk dit bètaalmodel zal hebben. In de rapportage staat dat er meer informatie beschikbaar zal zijn op 1 september. Op deze datum wordt ook de multiplayer van Black Ops uit de doeken gedaan.

Call of Duty: Black Ops verschijnt 9 november voor de Xbox 360, PlayStation 3, pc, Nintendo Wii- en DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?