Gerucht: Bestandsgrootte Horizon Forbidden West onthuld

Geplaatst:

De bestandsgrootte van Horizon Forbidden West is mogelijk onthuld. Het gaat om de grootte van de PlayStation 5-versie van de game.

Nog een paar maanden wachten en dan kunnen fans eindelijk met Horizon Forbidden West aan de slag. Het langverwachte vervolg op Horizon Zero Dawn komt in februari uit op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Eerder werden al de machines en vijanden in Horizon Forbidden West uitgelicht en nu is mogelijk de bestandsgrootte van de game bekend. Volgens PlayStation Game Size neemt de PlayStation 5-versie 96,350 gb in beslag zonder de Day One Patch. De outlet zegt ook dat het vanaf 11 februari mogelijk is om de game te pre-loaden. De tweet is hieronder te bekijken.

Guerilla Games heeft zelf nog niets officieel bekendgemaakt, dus lees dit bericht met een korreltje zout.

Bron: PlayStation Game Size

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord