Gerucht: Battlefield 6 speelt zich af in de toekomst

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2021 21:10

Een nieuwe teaser van Electronic Arts geeft iets meer prijs van Battlefield 6. De game lijkt zich te gaan afspelen in de toekomst.

Electronic Arts heeft naar diverse content creators een crypted message verstuurd, waarbij een deel van het bericht onleesbaar is gemaakt. Dat is vergelijkbaar met hoe Call of Duty is geteased. Al vrij snel werd het bericht gedecodeerd en was de volledige tekst leesbaar. In het bericht staat te lezen dat thuis niet meer bestaat en dat er dus moet worden gevochten voor een betere wereld. Hieruit kunnen we opmaken dat de nieuwe Battlefield zich waarschijnlijk ergens in de toekomst af gaat spelen. Iets anders dat opvalt is dat de transmissie verstuurd is om 3600 uur. Doordat de reguliere klok 2400 uur telt wordt er gedacht dat het gaat om een futuristische setting of een alternatief universum. Volgende week weten we wat meer, want dan wordt Battlefield 6 onthuld.

Battlefield 6 is momenteel nog niet officieel aangekondigd. Het wachten is dus op de officiële onthulling. Wel is bekendgemaakt dat Battlefield 6 voor de current en next gen.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord