Gerucht: Battlefield 6 mogelijk deze week uit de doeken

Geplaatst:

Mogelijk wordt na lang wachten deze week eindelijk Battlefield 6 onthuld. Een tweet van de muziekgroep 2WEI gecombineerd met een lek van een paar dagen geleden lijkt dit te suggereren.

Er hangt veel hype in de lucht rondom de nieuwste Battlefield-game. Vorige maand gaf DICE al in een blogpost aan dat DICE's grootste team ooit werkt aan Battlefield 6. Ook werd toen gezegd dat het niet lang meer zou duren totdat de game wordt aangekondigd. Nu, enkele weken verder, lijkt het moment ook echt nabij te zijn. Een week geleden gingen er geruchten rond over gelekte audio uit een trailer van de game. In de gelekte audio was het nummer Run Baby Run van de Duitse artiesten Ali Christenhusz en 2WEI te horen. Vandaag plaatste 2WEI een tweet die fans heeft doen speculeren over een mogelijke onthulling van de nieuwste Battlefield. In de tweet zegt het artiestenduo dat er deze week twee nieuwe trailers uitgebracht worden met hun muziek erin. Dat zou zomaar kunnen betekenen dat de onthulling van Battlefield 6 deze week plaatsvindt.

Battlefield 6 staat gepland om in het laatste kwartaal van 2021 uit te komen. Volgens een Battlefield 6 leak gaat de langverwachte shooter simpelweg BATTLEFIELD heten.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord