Check hier alle E3 2021-content

Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Battlefield 6 mogelijk deze week uit de doeken

Mogelijk wordt na lang wachten deze week eindelijk Battlefield 6 onthuld. Een tweet van de muziekgroep 2WEI gecombineerd met een lek van een paar dagen geleden lijkt dit te suggereren.

Er hangt veel hype in de lucht rondom de nieuwste Battlefield-game. Vorige maand gaf DICE al in een blogpost aan dat DICE's grootste team ooit werkt aan Battlefield 6. Ook werd toen gezegd dat het niet lang meer zou duren totdat de game wordt aangekondigd. Nu, enkele weken verder, lijkt het moment ook echt nabij te zijn. Een week geleden gingen er geruchten rond over gelekte audio uit een trailer van de game. In de gelekte audio was het nummer Run Baby Run van de Duitse artiesten Ali Christenhusz en 2WEI te horen. Vandaag plaatste 2WEI een tweet die fans heeft doen speculeren over een mogelijke onthulling van de nieuwste Battlefield. In de tweet zegt het artiestenduo dat er deze week twee nieuwe trailers uitgebracht worden met hun muziek erin. Dat zou zomaar kunnen betekenen dat de onthulling van Battlefield 6 deze week plaatsvindt.

Battlefield 6 staat gepland om in het laatste kwartaal van 2021 uit te komen. Volgens een Battlefield 6 leak gaat de langverwachte shooter simpelweg BATTLEFIELD heten.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?