Gerucht: Battlefield 2042 wordt free-to-play

Geplaatst: 24 januari 2022 10:51

Heb je veel centen moeten betalen voor Battlefield 2042? Schrik niet, want het volgende gerucht kan dan als schokkend ervaren worden.

Battlefield 2042 zou namelijk zomaar de free-to-play route kunnen gaan bewandelen. Uitgever Electronic Arts is naar verluid teleurgesteld in de verkoopcijfers van de multiplayer first-person shooter. Betrouwbare insider Tom Henderson geeft aan hier binnenkort een volledig verhaal van te hebben. Het is dus nog even afwachten. Battlefield 2042 kent een ruige start. Zo zijn er talloze technische problemen en is de content in de game volgens de fans ook niet om over naar huis te schrijven. Hierdoor werd Battlefield 2042 slecht beoordeeld op Steam. De vele updates voor Battlefield 2042 blijken tot nu toe niet voldoende om de fans over te halen.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Tom Henderson
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord