Check hier alle PlayStation State of Play content

Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Gerucht: Battlefield 2042 kampt met slecht leiderschap

Battlefield 2042 heeft volgens een bron te maken gehad met ontwikkelingsproblemen. Dit zou veroorzaakt moeten zijn door slecht leiderschap.

Wie de bèta van Battlefield 2042 heeft gespeeld, heeft waarschijnlijk in de gaten gehad dat er iets niet klopte. Onze eigen Rudy noemde in zijn preview van Battlefield 2042 al dat de connectie met de servers instabiel was, er veel bots rondliepen en de balancing in zijn ogen nog op de schop moest. Nu blijkt dat dit mogelijk te maken heeft gehad met het feit dat Battlefield 2042 een lastige ontwikkeling heeft gehad. Dit werd veroorzaakt door slecht management. Mensen in belangrijke posities zouden zich niet betrokken hebben gevoeld bij dit project. Problemen met de game werden niet opgepakt, ook al werden deze duidelijk aangekaart door werknemers. Dit zou moeten hebben geleid tot het relatief teleurstellende eindresultaat in de Battlefield 2042-bèta.

Battlefield 2042 leiderschap1

Eerder werd bekend dat Battlefield 2042 is uitgesteld naar 19 november, dus er is nog wat tijd om de problemen te verhelpen. In hoeverre dat daadwerkelijk gedaan wordt, is lastig te zeggen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?