Gerucht: Banjo-Kazooie komt binnenkort naar Smash Ultimate

Geplaatst: 2 september 2019 12:30
Aangepast: 2 september 2019 12:58

Er gaat een gerucht rond dat de Banjo-Kazooie DLC 15 september uitkomt voor Super Smash Bros. Ultimate. Het gerucht ontstond door een Japans reclamebord in een 7-Eleven.

In de 7-Elevens in Japan staan nu borden die reclame maken voor de Banjo-Kazooie DLC voor Super Smash Bros. Ultimate. Twitter-gebruiker PushDustIn zag het en besloot zijn vondst te delen. Volgens hem is het de bedoeling dat het bord blijft staan tot 15 september. Dit proces lijkt op een exacte herhaling van de Hero DLC in juli. Ook toen stond er een bord in de 7-Elevens die toen tot 4 augustus moesten blijven staan. Je kan de tweet van PushDustIn hieronder bekijken.

De echte releasedatum is natuurlijk nog niet helemaal zeker. De Hero DLC kwam bijvoorbeeld eerder uit dan 4 augustus, maar dat Banjo-Kazooie binnenkort aan het roster wordt toegevoegd is met bijna honderd procent zekerheid te zeggen.

Bron: Twitter

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord