Gerucht: Assassin's Creed en Splinter Cell naar Oculus-brillen

Geplaatst:
Aangepast: 11 juli 2019 12:09

Assassin's Creed en Splinter Cell komen mogelijk naar de Oculus-brillen. Het zou hier gaan om een plan van Facebook om de Oculus meer aan de man te brengen.

De Amerikaanse techsite The Information bericht dat Facebook van plan is om Assassin's Creed en Splinter Cell naar de Oculus-brillen te brengen. Dit omdat Facebook de verkoop van deze VR-brillen wil vergroten. Momenteel zijn er nog te weinig grote games die in VR voor de Oculus beschikbaar zijn. Facebook heeft er grote bedragen voor over om gamestudio's en rechten van games op te kopen. Of het hier gaat om bestaande Assassin's Creed en Splinter Cell-titels die een VR-port krijgen of juist hele nieuwe titels die speciaal ontwikkeld gaan worden voor de Oculus is nog niet bekend.

Zowel Facebook als Ubisoft hebben nog niets bevestigd.

Bron: The Information
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord