Gerucht: Assassin's Creed en Splinter Cell naar Oculus-brillen

Assassin's Creed en Splinter Cell komen mogelijk naar de Oculus-brillen. Het zou hier gaan om een plan van Facebook om de Oculus meer aan de man te brengen.

De Amerikaanse techsite The Information bericht dat Facebook van plan is om Assassin's Creed en Splinter Cell naar de Oculus-brillen te brengen. Dit omdat Facebook de verkoop van deze VR-brillen wil vergroten. Momenteel zijn er nog te weinig grote games die in VR voor de Oculus beschikbaar zijn. Facebook heeft er grote bedragen voor over om gamestudio's en rechten van games op te kopen. Of het hier gaat om bestaande Assassin's Creed en Splinter Cell-titels die een VR-port krijgen of juist hele nieuwe titels die speciaal ontwikkeld gaan worden voor de Oculus is nog niet bekend.

Oculus Quest en Rift S

Zowel Facebook als Ubisoft hebben nog niets bevestigd.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?