Gerucht: Apple gaat abonnementen instellen voor video, nieuws en games

Het ziet ernaar uit dat Apple komende maandag tijdens een persconferentie nieuwe abonnementenservices gaat aankondigen. Het gaat hierbij om maandelijkse abonnementen voor video, nieuws en games.

Komende maandag betreedt CEO Tim Cook het podium in het Steve Jobs Theater. Dit theater werd twee jaar geleden geopend en is sindsdien slechts twee keer gebruikt. De eerste keer was voor de iPhone X en de tweede keer voor de iPhone XS en Apple Watch. Apple heeft dus een belangrijke mededeling komende maandag en het lijkt erop dat het gaat om de aankondiging van abonnementen. De verkoop van hardware loopt de laatste jaren terug en Apple moet dus andere manieren zien te vinden om geld te verdienen. Volgens bronnen binnen Apple wil het bedrijf een Netflix-achtige videodienst opzetten en daarnaast een game-abonnement in het leven roepen waarbij je een maandelijks bedrag af moet tikken om games te kunnen spelen op je iPhone of iPad. Ook voor het volgen en lezen van nieuws moet er een abonnement gaan komen.

Tim Cook

De presentatie van Apple vindt plaats op maandag 25 maart.

BRON Bloomberg

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?