Gerucht: Aankondiging remake Final Fantasy VII volgend jaar?

Final Fantasy VII wordt door de fans nog steeds gezien als de beste RPG ooit gemaakt. De game was zo geliefd dat er een animatiefilm, een animé, een mobile game en een PSP-game van verscheen. Square-Enix begreep goed wat de fans wilden; meer Final Fantasy VII, maar de fans willen nu het liefst een remake van hun geliefde game.

Tetsuya Nomara van Square-Enix maakte vandaag bekend dat hij een grote aankondiging gaat doen in 2010. Hij zei dat veel mensen vragen om deze aankondiging en het veel reactie zal krijgen van de fans. Dit zou kunnen betekenen dat het hier gaat om Kingdom Heart III óf een Final Fantasy VII remake. Daarnaast zei hij ook dat een van zijn projecten niet precies nieuw was. Het wordt steeds verdachter, zullen we dan toch die langverwachte remake krijgen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?