Gerucht: 3DS bevat meer dan 3D

Zojuist heeft uitgever van het magazine Famitsu, Enterbrain CEO Hirokazu Hamamura, laten weten dat de 3DS meer dan alleen 3D gaming gaat bevatten.

Dit is niet heel vreemd, omdat Nintendo in het verleden vaker andere dingen heeft gedaan met hun handhelds dan ze hadden aangekondigd.

Heel veel over de Nintendo DS was destijds ook niet bekend, alleen dat het twee schermen had. Later werd duidelijk dat je het onderste scherm kunt gebruiken als touchscreen. Dit zal nu ook kunnen gelden voor de 3DS, aldus Hamamura.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?