Gerucht: 2010 brengt Kingdom Hearts 3 aankondiging

Inmiddels zijn de verwachtingen voor Kingdom Hearts 3 zo groot dat de liefhebbers van de reeks bijna niet meer kunnen wachten. Het is dan ook goed mogelijk dat de game dit jaar aangekondigd zal worden aangezien Tetsuya Nomura, game designer Square Enix, hint naar de aankondiging van de game.

De man gaf namelijk aan dat hij uitkijkt naar 2010, want dan zal er een game worden aangekondigd waar veel gamers naar uitkijken. Square Enix zou zelf persoonlijke verzoeken hebben gehad om deze game te ontwikkelen.

Het is dus nog onbekend of het hier daadwerkelijk om Kingdom Hearts 3 gaat, maar het belooft in elk geval veel goeds.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?