The Witcher
  • ONTWIKKELAAR CD Projekt RED
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 oktober 2007
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Geralt uit The Witcher krijgt dit jaar gastrol in andere game

Het lijkt erop dat Geralt uit The Witcher-serie dit jaar een gastrol krijgt in een compleet andere game. Hier heeft Marcin Momot, community lead van ontwikkelaar CD Projekt RED, namelijk naar gehint via Twitter.

De vraag is nu in welke game Geralt of Rivia te zien zal zijn. Er gaan al verschillende geruchten en meest logische lijkt Soul Calibur VI, dat later dit jaar verschijnt. Deze vechtserie heeft door de jaren heen verschillende gastpersonages gehad waaronder Kratos, Darth Vader, Link en Ezio Auditore da Firenze. Het zou dus zomaar kunnen dat spelers in Soul Calibur VI aan de slag kunnen met Geralt. Voor nu is het wachten tot CD Projekt RED met meer nieuws komt.

onbekend

Lijkt het jullie leuk om met Geralt of Rivia te vechten in Soul Calibur VI?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?