The Witcher III: Wild Hunt

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 19 mei 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Geralt of Rivia standbeeld te koop voor 1.449 dollar

Als je helemaal gek bent van Geralt of Rivia uit The Witcher, is dit misschien wel iets voor op je verlanglijstje voor kerst. Een enorm standbeeld van Geralt of Rivia.

Waarom? Geen idee. Maar het is wel gaaf. En als je toevallig toch nog plek over hebt in je huis, kan dit best een prima opvulling zijn. Prime 1 Studio biedt het gevaarte aan voor 1.449 dollar. De schaal van het standbeeld is 1:3, dus dan heb je een idee bij de grootte. En het is gemaakt van 'polystone en andere materialen'. Optillen is nog net wel te doen, want het eerbetoon weegt zo'n 25 kilogram. Dus je kunt hem in ieder geval wel nog verplaatsen, mocht hij je uitzicht blokkeren. Je kunt het hoofd van Geralt vervangen, in totaal zijn er vier verschillende hoofden met een andere emotie. Je hebt 'Sexy Geralt', daar is denk ik weinig uitleg over nodig, No-beard Geralt, Heart Of Stone Mark Geralt en Toxicity Geralt. Gelukkig is er ook nog een 'goedkopere' editie, zonder de verschillende hoofden, voor 1.299 dollar. In de video hieronder kun je het standbeeld bekijken.

Prime 1 Studio toonden afgelopen week beelden van het standbeeld.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?