Geralt of Rivia standbeeld te koop voor 1.449 dollar

Geplaatst:
Aangepast: 3 december 2020 15:01

Als je helemaal gek bent van Geralt of Rivia uit The Witcher, is dit misschien wel iets voor op je verlanglijstje voor kerst. Een enorm standbeeld van Geralt of Rivia.

Waarom? Geen idee. Maar het is wel gaaf. En als je toevallig toch nog plek over hebt in je huis, kan dit best een prima opvulling zijn. Prime 1 Studio biedt het gevaarte aan voor 1.449 dollar. De schaal van het standbeeld is 1:3, dus dan heb je een idee bij de grootte. En het is gemaakt van 'polystone en andere materialen'. Optillen is nog net wel te doen, want het eerbetoon weegt zo'n 25 kilogram. Dus je kunt hem in ieder geval wel nog verplaatsen, mocht hij je uitzicht blokkeren. Je kunt het hoofd van Geralt vervangen, in totaal zijn er vier verschillende hoofden met een andere emotie. Je hebt 'Sexy Geralt', daar is denk ik weinig uitleg over nodig, No-beard Geralt, Heart Of Stone Mark Geralt en Toxicity Geralt. Gelukkig is er ook nog een 'goedkopere' editie, zonder de verschillende hoofden, voor 1.299 dollar. In de video hieronder kun je het standbeeld bekijken.

Prime 1 Studio toonden afgelopen week beelden van het standbeeld.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt

Series

The Witcher

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

19 mei 2015

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Beste game van 2015

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord