Check al onze gamescom content hier!

Geometry Wars: Natal Evolved?

Geometry Wars was een minigame die je kon spelen in Project Gotham Racing 2. De minigame was zo geliefd dat ontwikkelaar Bizarre Creations besloot om de game los uit te brengen op Xbox Live Arcade, waar hij een hele tijd bovenaan de meest gedownloade games stond.

Met de komst van Project Natal leek het Bizarre Creations leuk om Geometry Wars uit te proberen met slimme cameraatje. Het resultaat valt hieronder te zien. Of er daadwerkelijk een update komt die dit gaat toestaan is onbekend. Het kan net zo goed een tech demo zijn.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?