Genshin Impact update voegt nieuwe personages toe

Geplaatst:
Aangepast: 14 december 2020 12:42

De nieuwe update 1.2 voor Genshin Impact voegt een uitbreiding van de wereldkaart toe, samen met twee nieuwe speelbare personages. Daarnaast komt er ook een zoektocht bij.

De update voor Genshin Impact heet 'The Chalk Prince and the Dragon' en voegt de eerste uitbreiding van de wereldkaart toe. Het nieuwe gebied heet 'Dragonspine' en het is een besneeuwd berggebied zuidelijk van Mondstadt. Het nieuwe gebied voegt ook een aspect toe waar spelers rekening mee moeten houden: de 'Sheer Cold'-bar. Je moet er in dit gebied voor zorgen dat jouw personage warm genoeg blijft, zowel tijdens het verkennen van het gebied als tijdens gevechten. In Dragonspine kun je ook unieke wezens vinden, een lang verloren volk, nieuwe ingrediënten, bijzondere artefacten en recepten voor verschillende vier-sterren wapens. 'The Chalk Prince and the Dragon' is de naam van een nieuw seizoensgebonden evenement dat in het gebied plaats gaat vinden.

Update 1.2 voor Genshin Impact gaat live op 23 december.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord