Genshin Impact update 1.3 pakt Resin en Battle Pass aan

Geplaatst: 20 januari 2021 10:07

De 1.3 update van Genshin Impact pakt het Resin-systeem en de Battle Pass aan. Dit werd onlangs bekendgemaakt in MiHoYo's meest recente Developers Discussion.

Genshin Impact, de immens populaire open-world actie-RPG van Chinese ontwikkelaar MiHoYo, maakt zich klaar voor de 1.3 update die in februari uitkomt. Eind vorig jaar werd Genshin Impact nog bekroond tot beste game en dat wil de ontwikkelaar graag vasthouden. In januari kreeg Genshin Impact haar tweede grote update die nieuwe personages Albedo en Ganyu toevoegde, alsmede een nieuw gebied om te verkennen. MiHoYo is hard aan het werk aan de volgende update die eraan komt en deelt in een Developers Discussion nieuwe informatie rondom deze update. Zo wordt het Resin-systeem, wat voor veel spelers lange tijd een kritiekpunt is geweest, ietwat aangepast. Original Resin is namelijk een valuta in de game die gebruikt moet worden om beloningen van Domains, Leylines en wekelijkse bosses te krijgen. De hoeveelheid Original Resin die je elke dag hebt, is beperkt en bepaalt dus hoeveel van de content je per dag kunt doen. In de nieuwste Developers Discussion geeft MiHoYo aan dat vanaf 1.3 grote events geen Resin meer kosten, waardoor de events dus niet meer conflicteren met je dagelijkse farming. Daarnaast wordt ook zowel de gratis versie als de twee betaalde versies van de Battle Pass aangepakt. Vanaf de volgende update bevatten de Battle Passes namelijk beloningen in de vorm van Fragile Resin, die je kunt inruilen voor zestig Original Resin per stuk. Dit is genoeg voor drie Domains of één wekelijkse boss.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. De 1.3 update staat gepland voor februari.

Bron: MiHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord