Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Mobile
  • Genre Actie, Open-World, JRPG
  • Gameliner score -

Genshin Impact update 1.3 pakt Resin en Battle Pass aan

De 1.3 update van Genshin Impact pakt het Resin-systeem en de Battle Pass aan. Dit werd onlangs bekendgemaakt in MiHoYo's meest recente Developers Discussion.

Genshin Impact, de immens populaire open-world actie-RPG van Chinese ontwikkelaar MiHoYo, maakt zich klaar voor de 1.3 update die in februari uitkomt. Eind vorig jaar werd Genshin Impact nog bekroond tot beste game en dat wil de ontwikkelaar graag vasthouden. In januari kreeg Genshin Impact haar tweede grote update die nieuwe personages Albedo en Ganyu toevoegde, alsmede een nieuw gebied om te verkennen. MiHoYo is hard aan het werk aan de volgende update die eraan komt en deelt in een Developers Discussion nieuwe informatie rondom deze update. Zo wordt het Resin-systeem, wat voor veel spelers lange tijd een kritiekpunt is geweest, ietwat aangepast. Original Resin is namelijk een valuta in de game die gebruikt moet worden om beloningen van Domains, Leylines en wekelijkse bosses te krijgen. De hoeveelheid Original Resin die je elke dag hebt, is beperkt en bepaalt dus hoeveel van de content je per dag kunt doen. In de nieuwste Developers Discussion geeft MiHoYo aan dat vanaf 1.3 grote events geen Resin meer kosten, waardoor de events dus niet meer conflicteren met je dagelijkse farming. Daarnaast wordt ook zowel de gratis versie als de twee betaalde versies van de Battle Pass aangepakt. Vanaf de volgende update bevatten de Battle Passes namelijk beloningen in de vorm van Fragile Resin, die je kunt inruilen voor zestig Original Resin per stuk. Dit is genoeg voor drie Domains of één wekelijkse boss.

Genshin Impact14

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. De 1.3 update staat gepland voor februari.

BRON MiHoYo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?