Genshin Impact krijgt Tower Defense-modus

Geplaatst:
Aangepast: 10 februari 2021 10:40

Genshin Impact krijgt een tijdelijke Tower Defense-modus. Deze modus is onderdeel van het aankomende Lantern Rite-evenement.

Genshin Impact wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe updates. Zo krijgen we elke maand een Genshin Impact update met nieuwe personages, maar worden ook wekelijks tijdelijke evenementen met een bepaald thema aan de game toegevoegd. Vorige week markeerde de start van Genshin Impact update 1.3 en vandaag kunnen we aan het tweede tijdelijke evenement van deze update beginnen. Dit evenement heet Theater Mechanicus en is in feite een Tower Defense-modus voor de game. Het evenement, dat tot het einde van deze maand duurt, stelt je in staat om speciale levels te spelen waarbij je meerdere waves van monsters moet verslaan en moet voorkomen dat deze monsters uit het level ontsnappen. Dit doe je echter niet door ze te bevechten met je personages, maar door turrets met verschillende elementen op het speelveld te plaatsen. Dit evenement is zowel in je eentje als in de co-op modus met een andere speler te spelen. Wanneer je een van de levels voltooit, ontvang je Peace Talismans die je in kunt ruilen voor verschillende handige items en zelfs een gratis viersterren-personage.

Genshin Impact is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en mobiele apparaten. Het Theater Mechanicus-evenement gaat vandaag van start.

Bron: MiHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord