Genomineerden The Game Awards 2021 zijn bekend

Geplaatst:

Ook dit jaar worden er weer heel wat awards uitgedeeld tijdens The Game Awards. De genomineerden zijn inmiddels bekendgemaakt.

We weten inmiddels dat The Game Awards in december terugkeert. Tijdens The Game Awards worden er heel wat nieuwe games aangekondigd en trailers getoond die we nog niet eerder hebben gezien. Echter draait het tijdens The Game Awards niet alleen om de aankondigingen. Zoals de naam al doet vermoeden, worden er ook prijzen uitgereikt tijdens de show. Fans kunnen stemmen op hun favoriete game en meer in wel dertig verschillende categorieën. Voor Game of the Year zijn Deathloop, It Takes Two, Metroid Dread, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart en Resident Evil Village genomineerd. Deathloop wordt genomineerd voor negen van de dertig categorieën en heeft daarmee dit jaar de meeste nominaties.

The Game Awards vindt plaats op 9 december. Je kunt vanaf nu je stem uitbrengen op je favoriete games.

Bron: Geoff Keighley
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord