Gelukkig nieuw jaar met Darksiders: Wrath of War

Het einde van het jaar is inmiddels alweer in zicht, en daarmee ook 2010. Wie dacht dat het jaar qua games slecht gaat starten heeft het flink mis, want THQ heeft laten weten dat we op 8 januari 2010 hun nieuwe game Darksiders: Wrath of War kunnen verwachten. Een betere start van het game jaar kun je jezelf toch eigenlijk niet wensen.

Wil je weten wat wij tot nu toe vinden van de game? Lees dan de korte preview op deze pagina, en ervaar de klasse van dit spel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?